Metode-vejledning i schema terapi

Metode-vejledning i schema terapi
Metode-vejledning i schema terapi
Metode-vejledning i schema terapi
ForfatterJoan M. Farrell, Neele Reiss, Ida A. Shaw - oversat af Jeppe Berg Sandvej
ForlagForlaget Sydgården
Udgivelsesår2017
ISBN978-87-90482-14-5
Antal sider207
Mål i cm15,5x23x2,3
450,00 kr. inkl. moms
LÆG I KURV
Antal:

En vejledning for professionelle i at tilrettelægge og udføre individuelle, gruppe- og integrerede Schema Mode behandlingsprogrammer

Metode-vejledning i schema terapi er en komplet klinisk ressource til psykoterapeuter, som ønsker at implementere schema terapi, gruppe schema terapi eller en kombination af de to på en struktureret og omkostningseffektiv måde. Bogen er skrevet af verdens førende kræfter på området, herunder skaberne af gruppe schema terapi, og er således baseret på den eneste model for integreret, tidsbegrænset schema terapi, som er blevet testet og valideret videnskabeligt. Bogen egner sig også for nybegyndere inden for schema terapi og vil være lige så uvurderlig for både gruppe- og individuelle terapeuter, som ønsker at kombinere de to tilgange, såvel som for klinikere, som søger let anvendelige værktøjer til arbejdet med specifikke schema modes. 

Forfatterne byder både på individuelle og gruppesessioner, som er lige til at omsætte i praksis, inklusive materiale til uddeling. Sessionerne er effektive i sig selv, men er samtidig forbundne i relation til de behandlede schema modes og kan gennemføres inden for rammerne af forskellige behandlingslængder. Bogen deler arbejdet med schema terapi op i tre grundlæggende komponenter: kognitivt, oplevelsesorienteret og adfærdsmæssigt mønsterbrydende arbejde, så den enkelte session fokuserer på en komponent ad gangen. Læserne kan på den måde selv vælge de mest relevante formater og modes i forhold til deres egen patientgruppes behov og benytte de udvalgte sessioner som udgangspunkt, når de planlægger og udfører deres behandlingsprogram. Balancen mellem individuelt og gruppefokus i arbejdet drøftes løbende.